>>Google Translate

Vakantiehuis Kroatië

Ons sfeervolle vakantiehuis in Istrië met zwembad (8 x 4) en zeezicht is gebouwd op de helling van het Učka-gebergte (op een hoogte van circa 200 meter), waardoor het uitzicht prachtig is.

Het huis bestaat uit een beneden- en bovenappartement elk voor 4 personen en elk van ca. 75 m2. Vanuit beide appartementen heeft u een mooi zeezicht. Ieder appartement heeft zijn eigen ingang.

De kamers hebben openslaande deuren naar een royaal balkon (boven) of terras (beneden), gericht op het zuidoosten + zuiden, met uitzicht op de Adriatische zee (afstand via de lucht 350 meter) en het eiland Cres.

Ons Kroatische vakantiehuis is ook zeer geschikt om in z’n geheel te huren, bijvoorbeeld samen met een andere familie. De bewoners van het boven- en benedenappartement kunnen gebruik maken van het zwembad en terras met buitendouche, het zwembadhuis, de barbecue, de ‘pingpongruimte’, het zitje voor het huis en een hangmat in de tuin.

(Klik op een foto om deze te vergroten)

Huis + zwembad

Huis + zwembad

Huis + hangmat

Huis + hangmat

Zitje voor huis

Zitje voor huis

Zeezicht huis + erf

Zeezicht huis + erf

Plaats beneden

Plaats beneden

Uitzicht balkon

Uitzicht balkon

Zitjes + hangmat

Zitjes + hangmat

Terras beneden

Terras beneden

Balkon boven

Balkon boven

Woon-/sl.kamer boven

Woon-/sl.kamer boven

Keuken boven

Keuken boven

Badkamer boven

Badkamer boven

Woon-/sl.kamer beneden

Woon-/sl.kamer beneden

Keuken beneden

Keuken beneden

Badkamer beneden

Badkamer beneden

Slaapkamer boven

Slaapkamer boven

Per appartement is de keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast, oven, vier keramische kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Ieder appartement heeft een wasmachine. In beide appartementen is een HD-TV met schotelantenne. Elk appartement heeft een dvd speler.

Aan de zijkant van ons huis bevindt zich een barbecue (zie foto bij fotogalerie), die in overleg te gebruiken is door de huurders van beide appartementen.

Het bovenappartement (voor 4 personen) heeft 1 royale slaapkamer, 1 woon-/slaapkamer, keuken (met een extra slaapmogelijkheid) en 2 badkamers. U heeft er de beschikking over een royaal balkon (zuidoost) + klein balkon (zuid).

Het benedenappartement (voor 4 personen) heeft een slaapkamer, een woon-/slaapkamer, keuken en badkamer. U heeft daar de beschikking over een aangrenzend groot terras.

Er is normaliter draadloos internet (Wifi) gratis beschikbaar.

Voor het boven- en benedenappartement is er voldoende eigen parkeergelegenheid op het erf en aan de weg boven.


banner